Hanne Paulsrud

Veien til god selvfølelse

Om meg

Jeg heter Hanne Schjerven Fors Paulsrud. Til daglig jobber jeg som coach og mentor for ledere og andre som har og tar mye ansvar. Selv om bloggen vil være preget av det, vil den først og fremst gjenspeile mine personlige tanker og erfaringer. Disse ønsker jeg å dele for å inspirere andre til å stå stødigere i seg selv.

Selvfølelse er grunnmuren vi bygger all utvikling, mestring og sann glede ut fra. Den har avgjørende betydning for hvordan vi håndterer livet i medgang og motgang. Det synes ikke alltid på utsiden om grunnmuren vakler, men det kjennes godt på innsiden.

Jeg har blitt en slags ekspert på lav selvfølelse, gjennom å ha vokst opp med veldig mye av det. Vonde opplevelser i barndommen gjorde at jeg lenge definerte meg som et offer. Dette satte sitt preg på bildet jeg skapte av meg selv. Selv om det kanskje ikke var så synlig på utsiden….

Heldigvis har jeg erfart at det gir resultater når man jobber med seg selv. Jeg ønsker å formidle at vonde opplevelser kan snus til styrke, og at fortiden ikke trenger å definere deg på en negativ måte.

Alle har potensiale for å styrke grunnmuren sin, og veiene til god selvfølelse er mange. Jeg ønsker å formidle hva som har fungert for meg, litt om hvordan jeg jobber og hvilke resultater forskning på området kan vise til. Hvis det inspirerer deg på din vei har jeg oppnådd hensikten med denne bloggen.

Ta kontakt via min hjemmeside, dersom du vil vite mer om hvordan du kan styrke egen selvfølelse gjennom en coachingprosess hos meg.

 

Noen harde (og myke) fakta:

  • DNCF Sertifisert Coach
  • Licenced NLP Coach, The Society of NLP, Dr. Richard Bandler
  • Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole/BI
  • Certified Havening Practitioner (ny tilnærming for å ta ned uro, stress og frykt)
  • Eier og driver Confident Coaching
  • Inngår i coachpoolen til Metaresource AS, hvor jeg også er mentor for coacher under sertifisering.
  • Styreleder i Den Norske CoachForening
  • Bakgrunn fra næringslivet (ansvar for kommunikasjon, markedsføring og prosjekter hos bl.a DHL, Gyldendal og Asker kommune)
  • Gift, og mor til tre supre gutter
  • Glad i sang og musikk, natur, venner og en god latter

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s